دستگاه سختی گیر رزینی از نوع Frp
سختی گیر های رزینی Frp مونتاژ شده در شرکت زادآب همگی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند و همچنین استفاده از این نوع سختی گیر رزینی در محیط های با و در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب و سرما و گرما توصیه نمی شود
زیرا امکان ترکیدی دستگاه وجود دارد در مکان های باز استفاده از سختی گیر رزینی فلزی ساخت زادآب از جنس آهن (فولاد مبارکه) و یا آهن سفید (گالوانیزه) می باشد توصیه می شود که در مقابل فشار، نور خوشید، سرما مقاوم تر است و طول عمر بیشتری نسبت به نمونه سختی گیر Frp دارد.
سختی گیر های طرح frp که در شرکت زادآب برای اولین بار در ایران طراحی و ساخت می گردد از نوع فلزی و از جنس گالوانیزه و فولاد مبارکه می باشد.
سختی گیر آب
شیر های مورد استفاده در این نوع سختی گیر ها همانند سختی گیر frp آن می باشد سختی گیر رزینی طرح frp در مقایسه با نوع اصلی مقاوم تر و قابل اعتماد تر است چرا که دیگر محدودیت جا نسبت به مدل سختی گیر رزینی فلزی آن را ندارد.
و همچنین در مقابل تابش نور خورشید نیز ترکیدگی ایجاد نمی شود و چون رنگ اپوکسی کلتار و میو که از نوع خوراکی می باشد استفاده می شود و همچنین در صورت نیاز می توان از رزین های فود گرید استفاده کرد که در صنایع غذایی و آرایش بهداشتی کاربرد دارد .
چرا از سختی گیر استفاده می شود؟
سختی گیری از آب یک روند مهم است، زیرا سختی آب در خانوار و شرکت ها در طول این روند کاهش می یابد. وقتی آب سخت است، می تواند لوله را ببندد و صابون به راحتی در آن کف نمی کند.
سختی گیر آب می تواند از این اثرات منفی جلوگیری کند. آب سخت باعث افزایش خطر رسوبات آهکی در سیستم های آب خانگی می شود. با توجه به افزایش میزان آهک، لوله مسدود شده و کارایی دیگهای بخار و مخازن داغ کاهش می یابد. این باعث افزایش هزینه های آب در حدود پانزده تا بیست درصد می شود.
عمل سختی گیری از آب به معنای گسترش عمر دستگاه خانگی، مانند ماشین لباسشویی، و طول عمر خطوط لوله است.
از اثرات منفی رسوبات، اثرات مخرب بر ماشین آلات خانگی، مانند ماشین لباسشویی و ماشین ظرف شویی است. همچنین به بهبود کار و طول عمر بیشتر سیستم های حرارت خورشیدی، واحدهای تهویه مطبوع و بسیاری دیگر از برنامه های مبتنی بر آب کمک می کند.
ابعاد سختی گیر رزینی FRP
اندازه مخزن های اف آر پی دستگاه های سختی گیر رزینی در سایز های مختلف و استاندارد تعریف شده می باشد. عموما مخزن های frp ساخت کشور چین می باشند که جدول آن قرار داده خواهد شد.
جهت اطلاع از کلاس های آموزش راهبری سختی گیر از مقاله مربوطه استفاده نمایید.
مخازن سختی گیر رزینی از نوع FRP
مخزن سختی گیر های FRP از نوع فایبرگلاس می باشد
شیر سختی گیر رزینی FRP
در سختی گیر رزینی frp از دو نوع شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک و شیر سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک استفاده می شود.
جزئیات شیر های سختی گیر FRP
شیر سختی گیر اتوماتیک
مشخصات فنی شیر سختی گیر اتوماتیک
- شیرهای FRP رانکسین در سختی گیر و انواع فیلترها کارایی دارند. این شیرها به دو صورت دستی و اتوماتیک تولید می شوند.
- جنس بدنه شیر های FRP رانکسین Runxin از ABS می باشد.
- فشار مناسب در شیرهای FRP رانکسین ۱ تا ۲ بار می باشد.
- در شیرهای FRP رانکسین Runxin دمای مناسب ۵ تا ۴۵ درجه سانتیگراد است.
- نوع کنترل و جهت جریان در این شیرها Down Flow و Down Flow-Time می باشد.
- میزان آب عبوری از شیرهای FRP رانکسین در سختی گیر ها ۲ تا ۱۰ مترمکعب در ساعت است.
- شیر مخازن FRP رانکسین در سختی گیرها ساخت کشور چین می باشد.
شیر نیمه اتوماتیک سختی گیر
این نوع از شیرها همانند شیر های تمام اتوماتیک دارای ۳ و ۵ وضعیت می باشند با این تفاوت که عمل تغییر وضعیت شیر با اپراتور انجام می شود.
سختی گیر رزینی با از گذشت زمان و کارکرد در سختی گیر دچار مشکلاتی می گردند که این مشکلات شامل کاهش دبی آب، عدم مکیدن نمک از مخزن سختی گیر، سختی بالا در آب با وجود نرم کردن آب می باشد.
برای محاسبه tds آب از دستگاه tds متر استفاده می کنند و برای تعیین سختی آب از کیت سختی سنج استفاده می شود.
جهت مشاوره ارتباط با کارشناسان فنی در باره سختی گیر رزینی با شماره ۰۹۲۲۳۳۴۵۲۸۰ تماس حاصل فرمایید